Konijnenrug

Vorige Artikel 11 van 20 Volgende
€ 7,95
Aantal

Konijnenrug met spekjes en pijnboompitten

Wij gaan uit van een gewicht ca. 600 gram per rug, prijs kan dus iets afwijken!

45 minuten

Ingrediënten

4 eetlepels olie

2 uien, gepeld en in schijven gesneden

4 sjalotjes, gepeld en gesnipperd

2 konijnenruggen

200 gram gerookt spek, in blokjes

2 eetlepels bloem

2 glazen rode wijn

1 kruidentuiltje

peper

50 gram pijnboompitten

1 eetlepel gehakte peterselie

2 eetlepels amandelschilfers

Bereidingswijze

Doe de helft van de olie in de wok en laat de ui gedurende 1 minuut glazig bakken. Voeg er de sjalotjes aan toe en roerbak nog 1 minuut. Giet de bereiding op een bordje en houd apart. Verhit nu de rest van de olie in de wok en braad de stukken vlees aan alle zijden aan. Dit duurt ongeveer 5 minuten. Voeg er dan de uien, de sjalotjes, het spek, de bloem, de wijn en het kruidentuiltje aan toe. Roerbak ongeveer 1 5 minuten tot de helft van de wijn ingekookt is. Kruid met peper. Voeg dan de pijnboompitten toe en zet een deksel op de wok. Laat nog 5 minuten garen. Werk af met de gehakte peterselie en de amandelschilfers.

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2010 - 2019 Poelier De Jager | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel