Kalkoendijen in roomboter

Vorige Artikel 4 van 7 Volgende
€ 10,95
Aantal

Kalkoendijen in roomboter

 

Kalkoendijen in roomboter

Ingrediënten

  • 800 gram kalkoendijen
  • roomboter
  • 1preitje
  • 1 theelepel zout
  • 1 mespunt kerrie
  • 1 mespuntje canyennepeper
  • 0,5 eetlepel paprikapoeder
  • 0,5 theelepel witte peper
  • 0,5 eetlepel bloem
  • 1 blik gesneden vruchtjes (perzik, ananas, kersen, mandarijn)
  • 1 pakje roomboter

Bereidingswijze

De kalkoendijen afspoelen onder de koude kraan en uit laten lekken. Deze met de kruiden inwrijven. De prei in plakjes snijden en schoonmaken, daarna in wat boter glazig fruiten en met de bloem bestuiven. Dit geheel vochtig maken met 5 lepels heet water, daarna het vuur doven. In een tweede pan (braadpan) de kalkoendijen in 200 gram roomboter rondom goudbruin braden. De inhoud van de eerste pan er aan toevoegen en in een voorverwarmde oven (180 graden C) de kalkoendijen in 35-40 minuten gaar laten worden. Serveren op een platte schaal met daarover de uitgelekte vruchten op het vlees warm laten worden. Eet smakelijk

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2010 - 2019 Poelier De Jager | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel